Συχνές Ερωτήσεις

 

…Απαντήσεις που σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση.

 


1.    Πως γίνεται να μη καταλάβουν οι γύρω μου ότι φοράω περούκα;

Ακόμη και αν εσείς αισθάνεστε πως φαίνεται και πως ενδεχομένως οι γύρω σας να το  καταλαβαίνουν, εμείς μπορούμε να σας βεβαιώσουμε πως μια περούκα δεν γίνεται αντιληπτή από κανέναν. Τα μικρά μυστικά μας είναι αυτά που θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα.


2.    Τι ποιότητα περούκας θα με συμβουλεύατε να αγοράσω;

Στα καταστήματά μας θα βρείτε περούκες συνθετικές, φυσικές και σε απομίμηση φυσικής τρίχας. Σίγουρα θα σας προτείναμε περούκες σε φυσική και απομίμηση φυσικής τρίχας για μεγαλύτερη αντοχή και για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 

3.    Υπάρχουν τρόποι στήριξης της περούκας, έτσι ώστε να μην γλιστράει από το κεφάλι μου;

Οι περούκες δεν έχουν κανένα φόβο να φύγουν από το κεφάλι. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα ειδικά λαστιχάκια στο πίσω μέρος που προσαρμόζονται ανάλογα με την περίμετρο του κάθε κεφαλιού.

 

4.    Εάν δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στην εταιρία σας πως μπορώ να τη συντηρήσω;

Στην περίπτωση αυτή θα απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κομμωτήριο της εμπιστοσύνης σας, και κατόπιν δικών μας συμβουλών η περούκα θα συντηρηθεί με τον πιο σωστό τρόπο.

 

5.    Πως μπορώ να διατηρήσω το χτένισμα της περούκας μου;

Μια περούκα φυσική, συμπεριφέρεται όπως το δικό μας μαλλί. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται πιστολάκι, στην περίπτωση που θελήσουμε το στυλ, που είχε κατά την αγορά της. Μια περούκα με απομίμηση φυσικής τρίχας έχει το πλεονέκτημα να τη λούζουμε στη και να στεγνώσει όπως ακριβώς όταν την είδαμε στη βιτρίνα. Και στη μια περίπτωση και στην άλλη με τη δική μας καθοδήγηση και στα ειδικά προϊόντα styling θα πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.


6.    Πως μπορώ να ξέρω ποια είναι η κατάλληλη περούκα για εμένα;

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο ιδανική λύση, για εσάς, έτσι ώστε να αισθάνεστε άνετα. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας πείτε τι ακριβώς θέλετε. Δώστε μας όλες τις πληροφορίες και τα υπόλοιπα αφήστε τα στους ειδικούς.


7.    Μπορώ ν’ αλλάξω χρώμα σε μια περούκα ή να κάνω ανταύγειες;

Μπορούμε ν’ αλλάξουμε χρώμα σε περούκες που είναι φυσικές, και να τις κάνουμε είτε πιο σκούρες, είτε πιο ανοιχτές. Το ίδιο ισχύει και για τις ανταύγειες. Σε μια περούκα με απομίμηση  φυσικής τρίχας, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσθέσουμε μαλλί εργαστηριακά. Όχι όμως να βάψουμε.


8.    Η περούκα το καλοκαίρι θα με ζεσταίνει;

Η βάση της περούκας είναι αυτή που παίζει καθοριστικό ρόλο όσον αφορά την αναπνοή του κεφαλιού. Υπάρχουν περούκες με χειροποίητη βάση, που είναι ειδικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να μην εμποδίζουν το δέρμα να αναπνέει. Επίσης υπάρχουν περούκες όπου η βάση τους είναι μελετημένη με ειδικά κενά, απ’ όπου περνάει ο αέρας και δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα.

 

Έχετε άλλες ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή  στο e-mail της εταιρίας μας και εμείς θα σας βοηθήσουμε άμεσα. 

Μας έχουν δει από τις 3 Νοεμβρίου 2014

539492

Άτομα