Συνθετικές Περούκες – Aπομίμηση φυσικής τρίχας

synthetikes-peroukes-aggelos saxitzis

 

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι η διαφορά. Κάθε συνθετική περούκα είναι σχεδιασμένη με μεγάλη φροντίδα και προσοχή στην λεπτομέρεια. Είτε πρόκειται για της εξαιρετικές μαλακές βάσης, που σχεδόν δεν θα νιώθετε στο τριχωτό της κεφαλής σας, είτε της φυσικές μπροστινές προσεγγίσεις πάντα θέλουμε να σας χαρίσουμε ελκυστικότητα, φυσικότητα και ασφάλεια. Μπορείτε να είστε σίγουροι. Έχουμε τη λύση για τα μαλλιά σας η οποία είναι απολύτως κατάλληλη να προσαρμοστεί στης απαιτήσεις και επιθυμίες σας.

 

Γιατί να επιλέξω συνθετική τρίχα;

Η συνθετική τρίχα αποτελείται από πολύ λεπτές πλαστικές ίνες. Τα συνθετικά προϊόντα μπορούν να συντηρηθούν ευκολότερα λόγω της δυνατότητας τους να κρατήσουν την βασική μπούκλα και το χτένισμα τους και μετά το λούσιμο. Ανάλογα με το στυλ που επιλέγετε, η συνθετική περούκα χρειάζεται λιγότερη φροντίδα από μια φυσική. Η διάρκεια ζωής μιας καλής συνθετικής περούκας είναι περίπου 1 έτος αλλά μπορεί να διαρκέσει και περισσότερο με την κατάλληλη περιποίηση και φροντίδα.

Ζητήστε να ενημερωθείτε πριν κάνετε την επιλογή σας.

Η COLLECTION CLASSIC και COLLECTION EXCLUSIVE της άγγελος σαχιτζής είναι συνώνυμες με την υψηλότερη ποιότητα συνθετικών μαλλιών NATURAL REMY HAIR. Η ποιότητα Natural Remy Hair είναι αυτή πού το πέλος – σώμα της τρίχας είναι προς την ιδία κατεύθυνση ώστε τα μαλλιά να μην μπλέκονται και να χτενίζονται με φυσικότητα.Η κατασκευή είναι πολύ ελαφριά, όπως ένα φτερό, και στην COLLECTION EXCLUSIVE, οι περούκες είναι χειροποίητες.

  • Ειδικές Κατασκευές.
  • Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας - αντιαλλεργικά - ανάλαφρα.
  • Ποικιλία Σχεδίων.
  • Ανταγωνιστικές Τιμές.

    Για την διατήρηση της περούκας σας για μεγαλύτερο διάστημα, χρησιμοποιήστε τα ειδικά προϊόντα περιποίησης της άγγελος σαχιτζής, προϊόντα styling.

 

Δείτε τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας»

Μας έχουν δει από τις 3 Νοεμβρίου 2014

539487

Άτομα