fysikes peroukes-aggelos

 

Φυσικές Περούκες

Για μας υπάρχει μόνο ένας στόχος: Η ευεξία σας, από κάθε άποψη.

Τα φυσικά μας μοντέλα θα σας προβάλλουν πάλι την φυσική σας ελκυστικότητα. Άριστη ποιότητα κατασκευής, άριστη εφαρμογή και σύγχρονες τεχνικές στερέωσης εξασφαλίζουν υπέρτατη άνεση. Οι φυσικές μας περούκες είναι ευέλικτες, ανεξάρτητες και απολύτως ασφαλείς σε κάθε σας κίνηση.


Η σειρά με τις φυσικές περούκες προσφέρει τεράστια ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων. Σε  οτι μήκος και στυλ επιθυμείτε με ευρωπαϊκή  ανθρώπινη τρίχα για άψογες εμφανίσεις καθημερινά. Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες περούκες, ή δυνατότητα να γίνει ειδική κατασκευή με περισσότερη πυκνότητα,ή με ανταύγειες με οποιοδήποτε είδος μπουκλάρισμα. Παραγγελίες και σε παιδικό μέγεθος.

Επιλέξτε μια φυσική περούκα με ολοκληρωμένα πλεονεκτήματα, έτσι ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε άνετα ανά πάσα στιγμή.

Εμείς κάνουμε την διάφορα και εσείς την επιλογή σας!

Γιατί να επιλέξω φυσική τρίχα

Ο καθένας εχει διαφορετικές προτιμήσεις ανάλογα με τις περιστάσεις. Οι περισσότεροι, επιλεγούν τα φυσικά μαλλιά για να πετύχουν  την τέλεια εμφάνιση. Υπάρχουν οφέλη και μειονεκτήματα σε κάθε τύπο τρίχας, αλλά η άποψη μας είναι ότι δεν υπάρχει κανένα υποκατάστατο της φυσικής. Υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες ανθρώπινης τρίχας,ανάλογα με τον τόπο προέλευσης της. Η Ευρωπαϊκή τρίχα είναι υψηλής ποιότητας και θεωρείται η καλύτερη τρίχα στον κόσμο λόγω της σύστασης της. Αυτός ο τύπος τρίχας είναι ο σπανιότερος από όλους τους άλλους. Να μην προβαίνετε στην αγορά μιας περούκας κακής ποιότητας  σκεπτόμενοι ότι όλες οι ανθρώπινες τρίχες είναι ίδιες. Μερικές ανθρώπινες τρίχες μπορεί να είναι χονδροειδείς στη σύσταση τους και πολύ σκληρές στην υφή. Γι' αυτό το λόγο αυτές οι περούκες είναι φθηνότερες. Γενικά τα προϊόντα ανθρώπινης τρίχας μπορείτε να τα μεταχειρίζεστε όπως και τα δικά σας μαλλιά. Η Human Hair Collection της άγγελος σαχιτζής αποτελείται από ανώτερης ποιότητας ευρωπαϊκό μαλλί, με συνδυασμό  σύγχρονων υλικών.

Τεχνογνωσία & Εμπειρία

  • Κατασκευάζουμε περούκες σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες.
  • Υπερέχουμε σε ποιότητα και servis.

Μοναδικές τιμές για όλα τα βαλάντια και κατ' οίκον επίσκεψη. Ζητήστε να ενημερωθείτε πριν κάνετε την επιλογή σας.

Κορυφαία πατενταρισμένη περούκα AIDA

patentarismeni perouka-aggelos saxitzisΗ AIDA Αόρατη εφαρμογή! Ιδανική περουκα για ολική η μερική Αλωπεκία.

Μοναδικό είδος φυσικής περούκας με την πιο διακριτική φυσική εφαρμογή.

Η απαλή βάση με μαλακό τούλι σε συνδυασμό με την μεταξένια ευρωπαϊκή τρίχα κάνουν τη περουκα ΑΙDA, ανάσα ανακούφισης για κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα αλωπεκίασης η αραίωσης. Η AIDA σας επιτρέπει να τραβήξετε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω και να κάνετε βραδινό η νυφικό χτένισμα.

Μεγέθη: Μικρό (Small) & Μεγάλο(Large) και διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Οι περούκες τύπου Monofilament, είναι περούκες με μια κορυφή τύπου “δέρματος” , που επιτρέπει σε αυτήν που την φοράει να εχει φυσικότερο look. Oι ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία, έχουν συχνά ευαίσθητο δέρμα και θα βρουν σε αυτό τον τύπο, την κορυφαία περούκα που δεν θα ενοχλεί καθόλου.

Για την διατήρηση της περούκας σας μεγαλύτερο χρόνο μεταχείρισης, χρησιμοποιείστε τα ειδικά προϊόντα περιποίησης της άγγελος σαχιτζής.

 

Δείτε τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας»

Μας έχουν δει από τις 3 Νοεμβρίου 2014

539486

Άτομα