Extension

extension - aggelos saxitzis

 

Αποκτήστε τώρα, μέσα σε λίγες ώρες πλούσια και μακριά μαλλιά όπως πάντα θέλατε, με τα extensions άγγελος.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε ίσια, σπαστά και σγουρά extensions. Μπορείτε επίσης να κάνετε ειδική παραγγελία η οποία θα είναι έτοιμη σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Το EXTENSION δεν είναι κάτι καινούργιο στον τομέα της προσθετικής. Χρόνια τώρα γίνονται τοποθετήσεις extension, για επιμήκυνση η πύκνωση.

 

Σήμερα όμως μπορούμε να μιλάμε για τοποθέτηση extension που να μην δημιουργεί πρόβλημα στην φυσική τρίχα, να αντέχει στο χρόνο, να χαρίζει φυσική εμφάνιση, να τοποθετείται εύκολα, με ασφάλεια και να μην καταστρέφει την τρίχα όταν αφαιρείται. Η αφαίρεση είναι εύκολη όπως και η τοποθέτηση.

Για ποιον είναι κατάλληλα τα extensions

Κυρίως για γυναίκες με λεπτή τρίχα και αραίωση, όπου το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό καθώς μπορούμε να δώσουμε μήκος και όγκο, για γυναίκες που επιθυμούν από τη μια μέρα στην άλλη να έχουν μακριά μαλλιά, για γυναίκες που έπειτα από χημειοθεραπείες θέλουν να μακρύνουν το μαλλί τους.

Πόσο καιρό μπορούν να μου κρατήσουν τα extensions;

Με μια καλή περιποίηση μπορούν να σας κρατήσουν μέχρι και 6 μήνες. Τα extensions μετά τους 6 μήνες θα πρέπει να αφαιρεθούν διότι η συνδέσεις θα είναι ορατές.

Σας προσφέρουμε μόνο 100% φυσική τρίχα remy και έτσι εγγυόμαστε ότι όλες οι τρίχες έχουν υποστεί επεξεργασία προς τη σωστή κατεύθυνση. Μόνο έτσι είναι δυνατόν να τα φοράτε με διάρκεια έως 6 μήνες και να είναι ευκολοχτένιστα.  

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

    

Τι πρέπει να προσέχουμε στα extensions;

Δύστυχος ακούμε ακόμα συχνά από γυναίκες ότι είχαν παρά πολλά προβλήματα όταν είχαν βάλει extensions , όπως μπλέξιμο και κόμπους στα μαλλιά.

Όταν αγοράσουμε η βάζουμε extensions πρέπει να δώσουμε προσοχή στα εξής:
remy hair

   • Τα extensions να έχουνε 100% φυσική τρίχα                                         
   • Τα extensions να είναι από 100% remy τρίχα.
   • Τα extensions να έχουν ένωση από 100% κερατίνη το
    οποίο είναι φυσικό συστατικό της ανθρώπινης τρίχας.

Έτσι αντέχει στο χρόνο και δεν καταστρέφει την τρίχα.

Ποιοτικός έλεγχος - Κατασκευή

Οι τούφες  μαλλιών για την επιμήκυνση υποβάλλονται σε εξονυχιστικούς ελέγχους στο εργαστήριό μας, αποστειρώνονται και κατόπιν εφαρμόζονται στο σημείο συγκόλλησης με ειδική κόλλα κερατίνης αποκλειστικά. Γίνονται διάφορες εφαρμογές τοποθέτησης:

   • Με εφαρμογές Laser - ψυχρή κόλληση.
   • Με εφαρμογές θερμοκολητικές.
   • Με Αόρατο extension - για λεπτά και ευαίσθητα μαλλιά.
   • Με πλακέ τοποθετήσεις Laser.
   • Στρογγυλές κλασσικές και στρογγυλές μίνι-μίνι τοποθετήσεις.
   • Ring loop (κρικάκια)για πολύ εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση.
   • Τα ring-loop τοποθετούνται χωρίς μηχανήματα (κρικάκια με φυσικά μαλλιά).

Η κερατίνη είναι φυσικό συστατικό της ανθρώπινης τρίχας και προστατεύει πλήρως τη δομή της.
Εμείς χρησιμοποιούμε γνήσια κερατίνη.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εφαρμογής, μερικοί είναι: Θερμοκολλητικό,Laser (κρύα κόλληση), πλακε, micro ring, ring loop, αόρατο extension τρίχα – τρίχα, και skin weft. Επίσης προσφέρουμε και ειδικές θεραπείες SPA για την φροντίδα των extension αλλά και των φυσικών μαλλιών.


Τρόπος επιλογής

Τα extensions μπορούν να είναι ίσια, σπαστά, σγουρά, βίδα, άφρο. Διατίθενται σε φυσικές αποχρώσεις καθιστώντας αόρατη την επιμήκυνση αλλά και σε fancy μοντέρνα χρώματα  (μονόχρωμα, δίχρωμα η και περισσότερα). Η επιλογή των χρωμάτων γίνεται από μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων του χρωματολογιου μας. Ανταύγειες και δυνατότητα επιλογής μήκους επιτρέπουν καταπληκτικές κομμωτικές δημιουργίες.


Στυλ

Οι επιμηκύνσεις με φυσικά μαλλιά ή με χρωματιστές  φυσικές τούφες, επιτρέπουν στον πελάτη να μακρύνει, να δώσει όγκο, να κάνει ανταύγειες και να χτενίσει τα μαλλιά γρήγορα. Αμέτρητες λύσεις που τονίζουν τα ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας, χωρίς όριο ηλικίας.

Τούφες από 100%  φυσική τρίχα σε ίσιο σπαστό ή σγουρό μαλλί. Έτοιμο τουφάκι κερατίνης.
Μεγάλη γκάμα χρωμάτων - νέα fancy μοντέρνα χρώματα!


Laser (ψυχρή κόλληση)

Extension με την νέα τεχνολογία "κρύας κόλλησης" laser. Η νέα μέθοδος έρχεται να καλύψει τις ειδικές ανάγκες πελατών με εξαιρετικά ευαίσθητη η λεπτή τρίχα. Το νέο laser είναι ένα πλήρως ανανεωμένο μηχάνημα για την επιμήκυνση των μαλλιών, βασισμένο στην τεχνολογία των υπερήχων!


Τρόπος λειτουργίας

Το μηχάνημα παράγει μικρές υπερηχητικές δονήσεις (ultrasonic vibrations). Οι δονήσεις αυτές, μαλακώνουν την κερατίνη ώστε να εφαρμοστεί πλήρως στο σημείο συγκόλλησης. Κατόπιν επιτυγχάνεται η κρυσταλοποίησή της δημιουργώντας μια συγκόλληση ομαλή, ανθεκτική και τελείως αόρατη. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, για πλακέ συγκολλήσεις μίνι η στρογγυλές.


Αόρατο

Η χρήση του νέου εξελιγμένου μηχανήματος αόρατου extension παρέχει την δυνατότητα εφαρμογής μικροσυγκόλλησης, ιδιαιτέρα ανθεκτικής αλλά ταυτόχρονα δυσδιάκριτης με το γυμνό μάτι. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης μικρού αριθμού τριχών ανά τούφα ώστε να προσαρμόζονται τέλεια στο τριχωτό της κεφαλής και να θεωρούνται φυσική συνέχεία του. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο αλλά απαιτεί περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή του.


Γρήγορο/Express extension

Mε τη μέθοδο αυτή μπορείτε μόνη σας εύκολα & γρήγορα να αποκτήσετε μακριά μαλλιά. Για πύκνωση ή για επιμήκυνση. Με μοναδική ευκολία τοποθετήστε μόνη σας τα ειδικά διαμορφωμένα κομμάτια, κατά μήκος του κεφαλιού με κλιπς και αλλάξτε εμφάνιση.Τον τρόπο τοποθέτησης και εφαρμογής θα σας τον υποδείξουμε εμείς.

Δείτε όλες τις μεθόδους»

 

Έχετε άλλες ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή  στο e-mail της εταιρίας μας και εμείς θα σας βοηθήσουμε άμεσα. 

Δείτε τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας»

Μας έχουν δει από τις 3 Νοεμβρίου 2014

539500

Άτομα